ifj. Rab Péter gyógymasszőr weboldala

Thai masszázs

Távol-keleti, ősi, tradícionális masszázsfajta, amely több száz éves hagyományokon alapul. A thai masszázs alapvetően más, mint a nyugati masszázsfajták. A kezelés során egyéb masszázsfajtáktól eltérően nem használunk sem masszázsolajat, sem masszázskrémet. A masszázs a talajon elhelyezett matracon történik, könnyű, kényelmes pamut ruházatban, fekvő ill. ülő testhelyzetben.

A thai masszázs célja az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad idegi áramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása. Hatása egyszerre megnyugtató és serkentő. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt. Lazító, feszültségoldó, fájdalomcsillapító hatású. Mindenekelőtt azt tapasztaljuk, hogy testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Kérem kedves vendégeimet, hogy a Thai masszázsra kényelmes, pamut ruhát (hosszú nadrág, póló) szíveskedjenek magukkal hozni!

A thai masszázs időtartama 60 perc.

Kizárólag gyógyászati és egészségügyi célból!
" );